Helpen+

Alles draait om aandacht voor de klant. Dat begint al met de begroeting wanneer hij of zij uw winkel of webshop binnenkomt. Een klant moet voelen dat hij waardevol is voor u. Dat kan u laten blijken door hem excellent te helpen. Daar draait het om bij HelpenPlus.

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw klant er een goed gevoel aan over houdt? Dit kan doordat u verder gaat dan men normaal van u zou kunnen of mogen verwachten. Allereerst schept u vaak zelf die verwachting of hebben mensen dit op basis van allerlei impulsen of ervaringen. De kunst is om dat te begrijpen en dan net iets verder te gaan dan dat.

Dit alles heeft natuurlijk een doel; want de klanten moeten fan worden van uw (web)winkel. Op die manier genereren deze klanten nog meer potentiële klanten voor u. Om dit te versterken kunt u uw klanten natuurlijk op allerlei manieren belonen. Dit hoeft u niet veel geld te kosten, vaak is het een kwestie van wat creativiteit.

  • Geef een product gerelateerd cadeautje of het goedkoopste artikel gratis, bij de aankoop.
  • Bij elke 3de bestelling in uw webshop, geen verzendkosten of een snellere levering
  • Geef extra garantie en/of een langere periode om het te ruilen
  • Stuur naar 1 maand een zeer strakke aanbieding (of gratis) voor de gebruiksonderdelen, bv. batterijen, stofzuig zakken, koffiefilters en vraag direct hoe het apparaat hem of haar bevalt. Op deze wijze blijf je ook na de aankoop meedenken en versterk je de connectie.
  • Vraag je beste klanten een stukje te schrijven voor je website, zij zullen de juiste termen gebruiken of gelijksoortige klanten aan te trekken.
  • Vraag hetzelfde aan zeer ontevreden klanten, publiceer deze ook met datgene wat u eraan gedaan heeft.
  • Maak op uw website een ranking van klanten die reviews schrijven en beloon de top 5, met leuke en unieke zaken. Laat ze daarnaast als eerste uw producten testen nog voor ze op de markt komen bijvoorbeeld.
  • Gebruik uw nieuwsbrief om uw beste klanten hun verhaal of gebruikerservaring te laten doen.

www.helpenplus.nl, is een domeinnaam van EverythingMoves.

Wilt u ook brainstormen over mogelijkheden voor uw business, gebruik dan het, contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie

Your email address will not be published.